Home Acasă Companie Produse Servicii Portofoliu Export Angajări Contact
Roplast Windows
 
KBE TROCAL KOMMERLING VEKA

SCHUCO CORTIZO
Universul Ferestrelor
















POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE


SC ROPLAST WINDOWS SRL, având sediul social în Ipotesti, Str. Viitorului nr. 1357, jud. Suceava, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Suceava sub nr. J33/825/2011, având CUI RO29065725, este operator de date cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi colectate și prelucrate de către ROPLAST WINDOWS SRL numai în măsura permisă prin Regulamentul General (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, numit în continuare GDPR.

Termeni în înțelesul Regulamentului General (UE) 679/2016:

date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale; 

prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

restricționarea prelucrării” înseamnă marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

persoană împuternicită de operator ” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;

parte terță” înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal;

consimțământ” al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate.

ROPLAST WINDOWS SRL prelucrează datele personale colectate exclusiv în temeiul şi cu scopul ofertării produselor noastre, încheierii contractelor de colaborare și pentru asigurarea comunicării cu beneficiarul produselor achiziționate.

Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:

- dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs.,
- dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal,
- dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor,
- dreptul la restricționarea prelucrării,
- dreptul la portabilitatea datelor,
- dreptul la opoziție și de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat,
- dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal. 

Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice întrebare legată de modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate ori dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către ROPLAST WINDOWS SRL, Suceava, Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18, jud. Suceava, în atenția responsabilului cu protecția datelor – sau la adresa de mail office@roplastwindows.ro.

În cerere, vă rugăm să menționați dacă doriți ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă (poștală sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care să asigure că veți primi personal informațiile. Vă rugam să țineți cont că, înainte de a da curs oricărei astfel de cereri, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea, pentru a ne asigura că solicitarea provine chiar din partea dumneavoastră. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru orice încălcare a drepturilor dumneavoastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate și stocate doar în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a preîntâmpina încălcarea securității sistemelor și pentru respectarea legii și a termenilor noștri contractuali.

În acest sens, ROPLAST WINDOWS SRL va stoca datele dvs. în conformitate cu Politica de Confidențialitate a Datelor care reglementează termene-limită prestabilite și bine documentate pentru diferite categorii de date cu caracter personal, în funcție de specificul operațiunilor pentru care sunt necesare.

Mai mult, ROPLAST WINDOWS SRL se asigură că datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile în care sunt prelucrate si de asemenea, se asigură că perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitată, iar la împlinirea termenelor limită, datele personale nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

ROPLAST WINDOWS SRL NU VA FURNIZA datele dumneavoastră cu caracter personal ALTOR COMPANII.

Sesizări
În cazul în care consideraţi că drepturile nu v-au fost respectate sau că folosim datele dvs. personale în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București
Telefon: +4 0318 059 211 sau +4 0318 059 212
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Website: www.dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Administrator,
VASILE DEDIŢĂ
Data: 24.05.2018

Oferă confort familiei tale!

Alegerea ferestrelor pentru căminul tău este o decizie importantă.

Bucură-te de costuri mai mici la încălzirea spaţiilor interioare, fără să-ţi faci griji legate de temperatură sau de alte condiţii meteorologice de afară.
citeşte mai departe »
Alege o tâmplărie durabilă!

Tâmplăria ROPLAST oferă maximum de eficienţă energetică, uşurinţă în utilizare şi rezistenţă în timp.

Faceţi economie la cheltuielile suportate pentru încălzirea locuinţei, folosind ferestrele noastre.
citeşte mai departe »
Investeşte în calitate!

“Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort susţinut.”

Toate elementele sunt realizate individual, astfel oferă o protecţie termică şi fonică superioară.

citeşte mai departe »
Despre noi
» Acasă
» Companie
» Produse
» Servicii
» Portofoliu
» Export
» Angajări
» Politica privind cookie-urile
» Politica de confidenţialitate
» Contact

Facebook
Contactaţi-ne

SUCEAVA, str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18
(Iţcani, în incinta MODIN SA, fosta Străduinţa)

Telefon: 0330 112 054

Mobil: 0721 540 460

E-mail: office@roplastwindows.ro
Web: www.roplastwindows.ro
©2018 Roplast Windows - Toate drepturile rezervate.
Creare site - SANNET®.