Home Acasă Companie Produse Servicii Portofoliu Export Angajări Contact
Roplast Windows
 
KBE TROCAL KOMMERLING VEKA

SCHUCO CORTIZO
Universul Ferestrelor
Companie


Misiunea noastră este aceea de a ne păstra în permanenţă angajamentele faţă de clienţii şi partenerii noştri referitoare la calitate, siguranţă şi confort. Competenţa, seriozitatea şi încrederea reciprocă sunt valori care ne reprezintă. Numai în baza lor putem să stabilim şi să menţinem relaţii pe termen lung cu clienţii noştri.

Unitatea de productie termopane Suceava
Istoric
Firma Roplast Windows, cu sediul în Ipoteşti şi fabrica de producţie în Suceava, este unul din principalii producători şi furnizori regionali de tâmplărie din pvc, aluminiu şi lemn stratificat cu geam termoizolant din regiunile Bucovina, Botoşani şi Iaşi. Compania este prezentă pe piaţă din anul 2002, când a produs primele ferestre din pvc marca TROCAL.

Încă de la înfiinţare avem statutul de unic producător în aceste regiuni a sistemelor germane de tâmplărie marca TROCAL.

Ulterior am hotărât, pentru a putea răspunde tuturor exigenţelor pieţelor interne şi externe, să utilizăm şi celelalte două mărci ale grupului Profine, respectiv KBE şi Kommerling şi totodată marca VEKA, pentru producerea uşilor şi ferestrelor din pvc.

De asemenea, am hotărât să extindem şi să dezvoltăm producţia şi furnizarea de ferestre, uşi, faţade şi balustrade din aluminiu, având principali furnizori marii producători de sisteme din aluminiu SCHUCO şi CORTIZO.

Impunerea pe piaţa locală prin calitatea produselor şi serviciilor oferite a constituit premiza unei dezvoltări rapide şi sigure, prin lărgirea în scurt timp a ariei de distribuţie de la nivel regional la nivel european, devenind exportator de uşi şi ferestre din pvc, aluminiu şi lemn în mai multe ţări din Europa.

Tehnologie
Pentru noi calitatea a fost, este şi va rămâne o prioritate majoră, de aceea am investit constant şi în dezvoltarea tehnologică.

În anul 2007 s-a inaugurat noul sediu administrativ şi noua hală de producţie cu o suprafaţă de producţie de 1400 mp complet utilată şi peste 3000 mp spaţii exterioare pentru depozitarea materiilor prime şi produselor finite în condiţii de siguranţă.

unitatea de productie tamplarie unitatea de productie tamplarieunitatea de productie tamplarieunitatea de productie tamplarie

Fabrica este dotată cu linii tehnologice de producţie ce au în componenţă utilaje marca ROTOX, repectiv ELUMATEC, ambele provenind din Germania, de ultimă generaţie, computerizate şi care asigură, prin precizia prelucrării, o calitate superioară produsului finit. În urma acestor eforturi, Roplast Windows a devenit o companie sigură pentru clienţii şi angajaţii săi şi un partener de încredere al protejării mediului înconjurător.

Oferta
Experienţa acumulată în tot acest timp a dus la îmbunătăţirea continuă a produselor şi serviciilor, oferind clienţilor noştri o gamă variată de:

Produse:

​Uşi şi ferestre din PVC folosind sistemele de profile TROCAL, KBE, KOMMERLING şi VEKA;
Uşi, ferestre şi faţade cortină din aluminiu folosind sistemele de profile SCHUCO şi CORTIZO;
Uşi şi ferestre din lemn stratificat folosind diferite esenţe de lemn: stejar, pin, molid, meranti;
Verande şi grădini de iarnă;
Accesorii pentru tâmplăria din PVC, aluminiu şi lemn: glafuri, plase contra insectelor, rulouri exterioare, obloane;
​Uşi de interior;
Uşi de garaj rezidenţiale şi uşi industriale;
Geamuri termoizolante în diferite structuri;
Vitralii şi geamuri sablate;
​Paneluri ornamentale din PVC şi aluminiu;
Scări şi balustrade.

Servicii integrate de înaltă calitate:

​Consiliere tehnică a clienţilor în alegerea unor soluţii optime şi personalizate;
Măsurare, proiectare şi ofertare până în cele mai mici detalii;
Transport la domiciliu;
Montaj la standarde de calitate;
Service rapid în perioada de garanţie şi postgaranţie.

Echipa
Bineînţeles că ascensiunea nu ar fi fost posibilă fără a pune în valoare resursa cea mai importantă pe care firma noastră o deţine – resursa umană.

Oamenii noştri sunt sursa puterii noastre. Ei asigură competenţa companiei noastre şi ne determină reputaţia şi vitalitatea. Implicarea şi lucrul în echipă sunt valorile noastre umane de bază.

Extindere
Noi nu ne impunem limite, motiv pentru care din anul 2008 produsele şi serviciile noastre au devenit cunoscute şi în afara graniţelor ţării.

În prezent, pe lângă punctele de distribuţie regionale locale, livrăm produse şi servicii de montaj la cele mai înalte standarde de calitate şi în Belgia, Franţa, Italia, Elveţia, Olanda şi Norvegia, construind cu partenerii noştri externi relaţii solide şi durabile, profitabile pe termen lung.

Viziune
Prin management performant, organizare eficientă, respectarea unor proceduri şi reguli prestabilite, instruirea continuă a personalului, am reuşit să formăm în tot acest timp o echipă de oameni tineri, ambiţioşi şi profesionişti, specializaţi în domeniu, ce a creat valoare în produsele şi serviciile noastre:

suntem cât mai aproape de clienţi cu o echipă dedicată de consultanţi tehnici şi de vânzări,
asigurăm şi îmbunătăţim permanent calitatea produselor şi serviciilor prin întregul personal, calificat în domeniu şi competent,
intervenim prompt la orice solicitare prin specialiştii noştri în montaj şi prin echipele de service specializat.

Certificări
Ca recunoaştere a experienţei, seriozităţii şi performanţei noastre, din anul 2008 organismul de certificare CERTIND a certificat sistemul integrat de management al calităţii conform ISO 9001:2008, al mediului conform ISO 14001:2004 şi al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale conform OHSAS 18001:2008.
Vezi Certificate »

Din mai 2010 tâmplăria termoizolantă produsă de Roplast Windows poartă marcajul CE care atestă conformitatea produselor cu cerinţele impuse de standardele de calitate ale Uniunii Europene şi cu specificaţiile lor tehnice.
Oferă confort familiei tale!

Alegerea ferestrelor pentru căminul tău este o decizie importantă.

Bucură-te de costuri mai mici la încălzirea spaţiilor interioare, fără să-ţi faci griji legate de temperatură sau de alte condiţii meteorologice de afară.
citeşte mai departe »
Alege o tâmplărie durabilă!

Tâmplăria ROPLAST oferă maximum de eficienţă energetică, uşurinţă în utilizare şi rezistenţă în timp.

Faceţi economie la cheltuielile suportate pentru încălzirea locuinţei, folosind ferestrele noastre.
citeşte mai departe »
Investeşte în calitate!

“Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort susţinut.”

Toate elementele sunt realizate individual, astfel oferă o protecţie termică şi fonică superioară.

citeşte mai departe »

Lucrări reprezentative

Respectarea standardelor de calitate, seriozitatea investită, profesionalismul, au conlucrat la concretizarea de lucrări de a căror calitate vă puteţi convinge personal fie că vorbim de ansambluri rezidenţiale, clădiri industriale, sedii de firmă, locuinţe permanente sau de vacanţă, lăcaşe de cult.

Despre noi
» Acasă
» Companie
» Produse
» Servicii
» Portofoliu
» Export
» Angajări
» Politica privind cookie-urile
» Politica de confidenţialitate
» Contact

Facebook
Contactaţi-ne

SUCEAVA, str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18
(Iţcani, în incinta MODIN SA, fosta Străduinţa)

Telefon: 0330 112 054

Mobil: 0721 540 460

E-mail: office@roplastwindows.ro
Web: www.roplastwindows.ro
©2018 Roplast Windows - Toate drepturile rezervate.
Creare site - SANNET®.